ARTIKEL Sule: Talak Tilu di OVJ


Gemes karena lucu ngelihat sule nyanyi lagu lucu banget penasaran saya mau dengar mp3 saya search digoogle dapat deh link ama liriknya. semoga bermanfaat.


TALAK TILU


Penyanyi : Bungsu Bandung


Mana nyeri nyeri nyeri teuing

Ceurik ati di tambelakan

Henteu benang ku disabaran

Aduh alah ieung

Tega teh teuing




Indit sore tulunyungna subuh

Abdi tunduh mukakeun tulak

Batin nyeuri ceurik sorangan

Aduh alah ieung

Tega teh teuing


Nyeri-nyeri moal benang di ubaran

Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran

Mempeng ngora keneh

Mempeng urang can batian

Pek geura serahkeun

Talak tilu sakalian




Henteu butuh lalaki curaling

Boga rasa asa ieu aing

Henteu robah teu eling-eling

Aduh alah ieung

tega teh teuing




Ini Link downloadnya http://www.4shared.com/file/52513635/ae57512b/Denada_-_11_Talak_Tilu.html


http://www.indowebster.com/sule_talak3.html
Post Comment
Rekomendasi close button
Back to top

0 komentar

Bagaimana Pendapat Anda?